skip to Main Content

Sähköinen esite on Riihimäen kaupungin arvojen mukainen viestintäväline

Riihimäen kaupunki toteutti ArtCloudin kanssa aluemarkkinoinnin ja tonttimyynnin esitteen. Kokonaisuuteen kuuluu 12-sivuinen digitaalinen esite sekä pieni fyysinen neliväripainos. Riihimäen hankepäällikkö Kristian Keinänen on tyytyväinen projektin lopputulokseen. ”Lopputulos vastaa hyvin tarvettamme. Olemme jakaneet virtuaalisen esitteen linkkiä sähköpostien ohessa ja fyysistä esitettä kaupungin tilaisuuksissa.”

Sähköisen esitteen helppo päivitettävyys on kerännyt kiitosta Keinäsen työkavereilta. Esite pysyy aina ajan tasalla, kun avainhenkilöillä on sopivat käyttöoikeudet. Esitteen toteuttaminen pääasiassa sähköisenä on myös kaupungin arvojen mukaista, sillä se mahdollistaa ajantasaisen viestinnän ja laajan saavutettavuuden vähentäen samalla hiilijalanjälkeä.

Kristian Keinänen kertoo esitteen tekoprosessin sujuneen mallikkaasti ja virtaviivaisesti. ”ArtCloud vei suunnittelu- ja toteutusprosessin johdonmukaisesti läpi ensimmäisestä yhteydenotostaan alkaen. Meidän oli helppoa koostaa aineistot ja tehdä vaaditut päätökset sopimamme aikataulun mukaan.”

Back To Top