skip to Main Content

Verkkokauppa tuotteille ja palveluille

Toteutamme WordPress-sivustoon liitettäviä WooCommerce -verkkokauppoja. Suunnitelemme verkkokauppaasi lisäksi yksilöidyn visuaalisen teeman. WooCommerce-verkkokauppa mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden myynnin helposti verkon kautta.

WooCommerce-lisäosa

WooCommerce on WordPress-julkaisualustaan asennettava lisäosa. Voit lisätä tuotteita verkkokauppaan hallintajärjestelmän kautta.

Ominaisuudet

Syötä sisältöä helposti. Sivuston sisällön kirjoittaminen ja tuottaminen on helppoa. Kirjaudu sivuston hallintaan ja anna luovuutesi kukkia.

Yksilöity sivustoteema. Saat käyttöösi ainutlaatuisen sivustoteeman, jota on helppo päivittää ja muokata.

Mobiililaitteisiin skaalautuva. Sinun ei tarvitse huolehtia sivuston näkyvyydestä mobiililaitteilla. Sivusto on optimoitu eri päätelaitteille.

Saavutettavuus huomioitu. Sivustot noudattavat saavutettavuusdirektiiviä AA-tasolla.

Analytiikka. Google Analytics -lisäosalla voit seurata sivustosi kävijävirtaa.

Evästehallinta. Sivustolla on kävijöille automaattinen evästehallinta-lisäosa.

Hakukoneet huomioitu. Voit määrittää avainsanoja alasivuihin ja tekstiartikkeleihin ja parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa.

Huoletonta käyttää. Tekniseen ylläpitoon kuuluu palvelin ja sen toiminta, 5Gt levytilaa, SSL-suojasertifikaatti sekä Cloudflare (ehkäisee palvelunestohyökkäyksiä).

Oma .fi -päätteinen verkko-osoite. Verkko-osoitteen avaus, siirto tai aliverkkotunnus vaivattomasti tilauksen yhteydessä.

Yhteydenottolomakkeet. Voit halutessasi laatia helposti omiin tarkoituksiin yksilöityjä lomakkeita, vaikka mielipidekyselyn tiimoilta.

Lisäpalvelut

Valokuvaus. Valokuvaajamme kuvaa sivustollenne laadukkaat valokuvat.
Tutustu valokuvauspalveluihin →

Videotuotanto. Mediatiimimme tuottaa sivustollesi elävän ja mielenkiintoisen videon. Kerro videolla palveluistasi, tuotteistasi tai osaamisestasi.
Tutustu videotuotantoon →

Hakukoneoptimoitu sisältö. Sisällöntuottajamme kirjoittaa kohderyhmääsi puhuttelevat ja hakukoneoptimoidut sisältötekstit.
Tutustu sisällöntuotantoon →

Yksilöidyt sähköpostit. Sähköpostilaatikon koko on 200 megatavua.

Kiinnostuitko WooCommerce-verkkokaupasta?

Back To Top