skip to Main Content

Videotuotanto

Videon avulla kerrot palveluistasi, tuotteistasi ja osaamisestasi ytimekkäästi ja kiinnostavasti. Videoilla voit esimerkiksi edistää myyntiä tai luoda työnantajamielikuvaa.

Palvelut

Palvelu- tai tuote-esittely

Esittelyvideossa esitellään yrityksen tuotteen tai palvelun pääpiirteet ja ominaisuudet kompaktisti.

Haastatteluvideo

Haastattelu on tehokas kerronnan muoto, jossa päästään porautumaan keskeisiin asioihin ja aiheisiin. Haastatteluvideo voidaan toteuttaa journalistiseen tyyliin, jossa haastattelija esittää kysymyksiä haastateltavalle. Vaihtoehtoisesti kysymykset voidaan näyttää tekstinä kuvan päällä, jolloin äänessä on vain haastateltava.

Kohde-esittelyvideo

Kohde-esittelyvideossa esitellään yksi tai useampi kohde, esimerkiksi rakennuskohde, tila tai vaikkapa kaupunginosa. Videossa keskitytään kohteen parhaisiin ja kuvauksellisimpiin osa-alueisiin kuvien ja videoklippien avulla.

Testimoniaalivideo

Asiakkaan antama suora palaute lisää yrityksen luotettavuutta ja avaa palveluiden eri puolia mahdollisille uusille asiakkaille. Testimoniaalivideossa asiakas kertoo asiakaskokemuksestaan suoraan kameralle. Kertomuksessa tuodaan esille asiakkuuteen johtaneet tarpeet sekä palvelun toteutus ja sen tuottamat hyödyt.

Yritysvideo

Yritysvideo on yrityksen audiovisuaalinen käyntikortti, joka on syytä toteuttaa laadukkaasti ja tarkkaan suunnitellusti. Yritysvideossa esitellään yrityksen tarina, historia ja palvelut tiivistettynä ytimekkääseen ja informatiiviseen videoon. Yritysvideo voi sisältää useita eri osa-alueita, kuten asiakashaastatteluja sekä yrityksen toteuttamien projektien tuloksia.

TV-mainos

Onnistunut TV-mainos herättää tunteita ja jää mieleen. TV-mainos onkin tehokas tapa nostaa yrityksen tunnettuutta ja myyntiä. Mainosvideon kesto on noin 10-30 sekuntia.

Tutustu töihimme

Rakennus Laprip

Saumasto

Keski-Uudenmaan SOTE

Lämpödiileri

Asiakkaitamme

Tarvitsetko laadukkaan videon yrityksellesi?

Back To Top