skip to Main Content

Suomen CRPS ry:n ja Kyrönmaan Invalidit ry:n puheenjohtaja Kai Lehtimäki suosittelee yhdistyksille ArtCloudia

Kai Lehtimäki on Suomen CRPS ry:n ja Kyrönmaan Invalidit ry:n puheenjohtaja. Molemmat yhdistykset ovat pieniä, mutta elinvoimaisia potilasjärjestöjä. Tarve selkeille, informatiivisille esitteille ja verkkosivuille oli suuri, mutta omat voimat ja taidot eivät riittäneet. Kun ArtCloud tuli apuun, saatiin yhdistyksille uudenlaista nostetta.

Esitteet ovat laadukas käyntikortti toiminnan esilletuontiin

ArtCloud on tuottanut Suomen CRPS ry:lle ja Kyrönmaan Invalidit ry:lle sähköisiä ja painettuja esitteitä sekä verkkosivut viimeksi mainitulle. Kai Lehtimäki sai aluksi epäileviä kommentteja yhdistystensä aktiiveilta, kun ilmoitti siirtävänsä esitteiden teon ammattilaisten käsiin. Pian kuitenkin ääni kellossa muuttui. Esitteiden sisällöt ja laatu osoittautuivat todella laadukkaiksi. ”Jäsenet ovat olleet ihmeissään, miten on saatu näin hyvät käyntikortit yhdistysten toiminnan esilletuontiin”, Lehtimäki kertoo.

Esitteistä on ollut suurta hyötyä niin uusille kuin vanhoille jäsenille. Juuri diagnoosin saaneet saavat selkeän ja kattavan tietopaketin. Kokeneemmatkin hyötyvät, sillä Kelan ja muiden instanssien ohjeistukset ja järjestelmät muuttuvat. Aina tulee myös uutta tietoa. ”Teemme vuosittain esitteistä uudet versiot, joissa painotamme ajankohtaisia asioita. Sillä saamme nostettua kiinnostusta.” Yhdistysten painettuja esitteitä on jaossa muun muassa sairaaloissa ja kuntoutuslaitoksissa eli juuri niissä paikoissa, joissa niistä on kohderyhmälle eniten hyötyä.

ArtCloudin sähköisiä esitteitä voi muokata itse verkossa. Lehtimäki on tehnyt niihin vain joitain pieniä muutoksia, isommille ei ole ollut tarvetta. ”Se on on aika hyvä työkalu. Sen kun kirjautuu sisään ja editoi. Ei ole sidottu paikkaan tai työaikaan.”

Mainosrahoitteinen esitetuotanto sopii yhdistyksille

Mainosrahoitteinen esitetuotanto sopii Lehtimäen mukaan erinomaisesti heidän kaltaisilleen pienille järjestöille. ArtCloud hoitaa mainostajien hankinnan ja esitteen tuottamisen. Se on asiakkaalle helppo ja edullinen tapa. ”Omakustanteisesti esitteiden teko ei olisi meille mahdollista. Niko ArtCloudilta soitti ja ehdotti tällaista mallia. Se houkutti, ettei tarvitse laittaa omaa rahaa likoon.” Mainostajat myös lähtevät helpommin mukaan, kun yhteyttä ottaa kokenut mainostoimisto. ”ArtCloud on joka kerta saanut esitteisiin todella hyvin mainostajia. Omaa rahaa ei ole tarvinut käyttää ollenkaan.”

Yhteistyö ArtCloudin kanssa toimii

Lehtimäki on hyvin tyytyväinen yhteistyöhön ArtCloudin kanssa. ”Kaikki pelittää hyvin. Tiedän, kenen kanssa hommia teen. Koskaan ei tarvitse miettiä, että kukahan sieltä tällä kertaa vastaa ja mitähän se tekee. Se on todellä tärkeää.” Yhteistyökumppanin vaihtaminen ei ole hänelle vaihtoehto. ”Tiedän, mitä ArtCloudilta saan ja taso on hyvä. Ei ole intressiä vaihtaa toiseen.”

Lue lisää Suomen CRPS ry:stä yhdistyksen kotisivuilta

Lue lisää Kyrönmaan Invalidit ry:stä yhdistyksen sivuilta

Back To Top