skip to Main Content

Sähköiset esitteet ovat Suomen Työterveyshoitajaliiton toiminnassa ahkerassa käytössä

Hyvä viestintä uusille, vanhoille ja tuleville jäsenille on järjestöjen toiminnan kannalta elintärkeää. Suomen Työterveyshoitajaliiton järjestöpäällikkö Eve Becker on ollut tyytyväinen ArtCloudin kanssa tehtyihin sähköisiin ja painettuihin esitteisiin. Esitteitä on tehty vuosien varrella kolme. Ensimmäinen toteutettiin järjestön 70-vuotisjuhlien aikaan ja sisälsi yleistiedon lisäksi liiton historiaa. Toisessa esitteessä keskityttiin jäsenetuihin ja kolmannessa esiteltiin työterveyshoitajan työtä.

”Olemme itse olleet lopputuloksiin tyytyväisiä, ja myös kentältä on tullut positiivista palautetta”, Becker kertoo. Esitteitä on jaettu ja hyödynnetty kentällä reilusti, muun muassa jäsentilaisuuksissa, opiskelijatapaamisissa ja työpaikoilla. Esimerkiksi alan opiskelijoille esitteet ovat hyvä ja kätevä tietopaketti. Myös mainostajat ovat lähteneet mielellään mukaan esiteprojekteihin. ”Suoraa palautetta ei ole sponsoreilta tullut, mutta moni on halunnut olla mukana myös uusissa projekteissa.” Voi siis sanoa, että kaikki sidosryhmät ovat hyötyneet.

Muokattavuus tuo esitteelle lisää käyttöikää

ArtCloudin sähköisiä esitteitä pystyy muokkaamaan myös niiden julkaisun jälkeen. Becker on tehnyt esitteisiin jonkin verran muutoksia, lähinnä päivityksiä teksteihin ja linkkeihin. Hän sai muokkaamiseen henkilökohtaista apua ja ohjeistusta, jonka jälkeen homma onnistui. ”Esitteen käyttöikä pitenee, kun sitä pääsee muokkaamaan itse. On myös hyvä, että muokkaamiseen saa tarvittaessa apua.”

Selkeä prosessi ja hyvä porukka tekee yhteistyöstä mukavaa

Eve Becker kiittää ArtCloudia erityisesti prosessin selkeydestä. Häntä on informoitu hyvin siitä, miten projekti etenee ja milloin esite valmistuu. ”Projektinjohto on selvästi hyvin näpeissä”, Becker kehuu. Yhteistyö on muutenkin sujunut hyvin. ”Yhteyshenkilöt on olleet selkeät, ja koko porukka mukavaa. Kivoja ja rentoja tyyppejä, joiden kanssa yhteistyö on ollut helppoa.”

Back To Top