skip to Main Content

Uusi tilaushallintajärjestelmä virtaviivaistaa Betonipumppaus Laatikaisen toimintaa

Betonipumppaus Laatikainen on betonitöiden kokenut ammattilainen. Sen palveluihin kuuluvat betonin pumppaus ja kuljetus, betonilattiatyöt, sauma- ja tornipumppaus sekä esivalmistelu- ja maarakennustyöt. Yritys käytti tilausten, kaluston ja kuljetusten seurantaan Exceliä, joten sillä oli suuri tarve kunnolliselle tilaushallintajärjestelmälle.

ArtCloudin suunnittelema ja toteuttama Betonipumppaus Laatikaisen tarpeisiin räätälöity ohjelmisto on paitsi helppokäyttöinen, myös toiminnoiltaan erittäin kattava. Sen avulla yritys pystyy kätevästi ylläpitämään betonintoimittajarekisteriä ja varastoa, hallinnoimaan betonireseptejä, lähettämään tarjouksia, luomaan tilauksia, hallinnoimaan kalustoa, varaamaan ja seuraamaan betonikuljetuksia sekä laskuttamaan asiakkaita. Koko monimutkainen toimitusprosessi on siis hallinnoitavissa yhden järjestelmän avulla. Ensin asiakkaalle lähetetään tarjous, josta hyväksynnän jälkeen muodostuu tilaus. Tilauksessa määritetään betonireseptit ja luodaan betoninkuljettajille keikat. Kuskit saavat omaan applikaatioonsa Google maps -reitityksen ja kuittaavat tehdyn kuljetuksen suoraan sovellukseen. Kuljettajan kuittaukset ja kommentit puolestaan päivittyvät ohjelmistoon. Kun toimitus on valmis, tilauksesta muodostuu automaattisesti lasku, joka siirtyy Netvisor-rajapinnan avulla kirjanpitoon. Ohjelmistoon kuuluu lisäksi dokumenttien hallinta ja asiakkaan luottoluokitusten automaattinen haku. Tilausten, kaluston ja kuljetusten aikataulutus ja hallinnointi on näin ollen suoraviivaista ja helppoa.

ArtCloud suunnitteli ja rakensi järjestelmän vuonna 2022 ja se otettiin Betonipumppaus Laatikaisella käyttöön alkuvuodesta 2023. Ohjelmistoarkkitehtuurin ja teknisen toteutuksen lisäksi suunnittelimme ohjelmistolle visuaalisen ilmeen. Palveluun kuuluu myös jatkuva ylläpito sekä jatkokehitys. Projektissa oli mukana neljä ohjelmistokehittäjää ja projektipäällikkö. Sen laajuus oli noin 2000 tuntia.

Back To Top