skip to Main Content

Sähköisen esitteen avulla on helppo kertoa OSKU ry:n toiminnasta uusille jäsenille

Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry on ammatillisen toisen asteen opiskelijoiden perustama ja omistama opiskelija- ja nuorisojärjestö. Toteutimme OSKUlle viime vuonna kaksi esitettä. Toinen niistä esitteli järjestön toimintaa yleisesti ja toinen keskittyi naisiin kohdistuvan väkivallan torjuntaan liittyvään hankkeeseen. Esitteistä on järjestöllä käytössä sekä sähköinen että painettu versio.

OSKUn pääsihteeri Eemeli Rajala pitää esitteitä hyvänä työkaluna järjestön toiminnan esittelyssä. ”Esite on toiminut todella hyvin. Sen avulla on helppo kertoa meidän toiminnasta uusille ja potentiaalisille jäsenille ympäri Suomen. Myös opiskelijakuntajäseniämme se on auttanut tosi paljon, sillä heidän on kätevä jakaa sähköistä esitettä omille jäsenilleen. Palaute esitteistä on ylipäätään ollut tosi positiivista”, Rajala kertoo. Esitteet ovatkin OSKUlla ahkerassa käytössä ja lopputulos on oikein onnistunut. ”Esite näyttää tosi hyvältä. Verkkoesitettä on myös tarvittaessa helppo muokata. Olemme muutamia pieniä viilauksia sinne jo tehneet.”

Esiteprojekti eteni Rajalan mukaan hyvin ja prosessi oli tehty heille helpoksi. ”Etenkin se vaikein osuus eli rahoitus. Helpotti meitä tosi paljon, kun siihen ei itse tarvinnut käyttää aikaa, vaan ArtCloud hoiti sen puolen.” Myös yhteydenpito projektin etenemisestä sujui mallikkaasti. ”Saimme tasaisin väliajoin päivityksiä siitä, miten mainostajien hankkiminen ja itse taittoprosessi etenee. Jos joskus tulikin jotain mutkia matkaan, niistä päästiin nopeasti eteenpäin. Ei tullut mitään umpikujia”, Rajala kertaa projektin kulkua. Runsaiden ruusujen lisäksi Rajalalla on lähettää ArtCloudille vain yksi pieni risu. ”Alussa olisi ollut hyvä kertoa vielä tarkemmin, miten mainostajien hankkiminen toimii ja itse prosessi pyörii. Prosessi eteni kuitenkin mukavan simppelisti.”

Back To Top