skip to Main Content

HESYn Mari Aro: ”ArtCloudin kanssa homma sujuu aina”

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY ry on suomalaisen eläinsuojelun uranuurtaja. Se on 150-vuotisen historiansa aikana auttanut lukemattomia eläimiä ja vaikuttanut vahvasti aikansa eläinsuojelukysymyksiin. Nykyään HESY ottaa hoiviinsa satoja kodittomia eläimiä vuosittain. Yhdistyksen huomassa eläimet saavat hoivaa ja eläinlääkärin hoitoa ennen sopivan, rakastavan loppuelämän kodin löytymistä.

Yhdistys on jo vuosia tehnyt yhteistyötä ArtCloudin kanssa. ArtCloud on tuottanut HESYlle useita esitteitä sekä painaa yhdistyksen kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä. Kiireiselle yhdistyksen väelle pitkäaikainen kumppani, jonka kanssa hommat sujuvat, on tärkeä apu.

Esitteet ovat tärkeä osa HESYn viestintää

ArtCloud on vuosien varrella tuottanut HESYlle esitteitä muun muassa yhdistyksen toiminnasta ja historiasta sekä koirien käytöshaasteista. Esitteitä on ilmestynyt lähes vuosittain sekä paperisena että sähköisenä. Uusimmat esitteet ovat luettavissa HESYn sivustolla. Paperiversioita yhdistys jakaa tapahtumissaan ja niitä on myös saatavilla HESY-puodissa ja yleisölle auki olevissa eläintiloissa. ”Yhteistyömme ArtCloudin kanssa oli ollut käynnissä jo useita vuosia ennen kuin aloitin tiedottajana, joten esitteiden tarkkaa kokonaismäärää en itse asiassa tiedä”, HESYn mediavastaava Mari Aro kertoo. ”Viimeisin esite on juhlavuottamme 2024 varten tehty HESYn 150-vuotisesite. Se täydentää mainiosti viisi vuotta sitten ilmestynyttä 145-vuotishistoriikkikirjaa. Tämä esite tulee näkymään ensi vuonna isosti sekä sivustolla että tapahtumissa.”

Esitteistä ja lehden painatuksesta Mari Aro on saanut positiivista palautetta niin lukijoilta kuin työkavereiltaan. ”Olemme oikein tyytyväisiä. Esitteiden raikasta ilmettä on kehuttu: värit ovat selkeät ja taittotyö ilmavaa. Samoin jäsenlehden painatus on tehty meille hyvin helpoksi ja taittajamme on ollut tyytyväinen saamiinsa vastauksiin ja tietoihin.”

ArtCloudin toiminta kerää kiitosta

Mari Aro kiittää ArtCloudia mallikkaasti sujuneesta yhteistyöstä. ”Prosessi toimii hyvin jouhevasti ja asiantuntevasti, aikataulut pitävät ja viestintäkin pelaa”, hän kehuu. Aro pitää myös siitä, että ArtCloudilta ollaan yhteydessä aina, kun on uuden julkaisun aika. ”Se on hyvä juttu, sillä täällä toimistolla tuppaa olemaan aina kiirettä ja asioita joutuu lykkäämään eteenpäin. Tiedä saisimmeko esitettä aikaiseksi edes kerran viidessä vuodessa, jos meidän yhteydenottoamme odoteltaisiin.”

”On mukavaa tehdä yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanin kanssa, jonka kanssa homma sujuu aina”, Aro summaa.

Back To Top