skip to Main Content

Verkkosivujen uudistaminen toi Tuusulan kunnan kiinteistöille ison lisäarvon

Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy, tuttavallisemmin Tukuki, on kunnan omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiön verkkosivusto kaipasi kipeästi uudistusta, ja toimitusjohtaja Auvo Viiru tarttui hommaan. Hän pyysi tarjouksen muutamalta yritykseltä. ArtCloudin kanssa yhteistyö lähti heti hyvin käyntiin.

Prosessi oli tehty meille helpoksi

Tukukin verkkosivusto rakennettiin uusiksi alusta alkaen. Vanhasta jäi jäljelle oikeastaan vain logo. Alusta, tekstit ja visuaalinen puoli uudistettiin vastaamaan nykyisiä tarpeita. Viiru koki prosessin selkeäksi. ”Hinta oli kohdillaan ja taustalla hyvä verkosto ammattilaisia. Ja mikä tärkeintä, prosessi oli tehty meille helpoksi. Sitä ei voi liikaa korostaa.”

Hakemusmäärät kasvaneet uudistuksen jälkeen

Verkkosivuston uudistaminen tuotti Tukukille ison lisäarvon. Sivusto on nyt selkeä, informatiivinen ja sisältää kaikki tarvittavat sähköiset palvelut. Kaikista kohteista löytyy esittelyt ja asuntoa voi hakea suoraan sivujen kautta. Uudistuksen jälkeen Tukukille onkin tullut paljon enemmän hakemuksia kuin aiemmin. ”Hakemuksia on alkanut tulla myös muista maakunnista. Välillä joudumme jopa myymään eioota”, Viiru kertoo.

Tukuki jatkaa edelleen verkkosivujensa kehittämistä. Seuraavaksi käyttöön on tulossa asukassivut, joille pääsee kirjautumaan Tukukin sivuilta. ”Asukassivut lanseerataan vuodenvaihteessa. Asukkaat voivat sieltä hoitaa omia asumiseen liittyviä asioitaan, kuten tarkistaa vuokrien maksutilanteen, lukea talokohtaisia tiedotteita ja hoitaa muita henkilökohtaisia asumiseen liittyviä asioita.”

Tutustu Tukukin verkkosivustoon

Back To Top